Inicijalna anketa pri uvođenju O365 sustava na FF

Anketa - početna stranica

 

Ovo je prva anketa u vezi uvođenja Office 365 usluge na FF. Da bismo znali kakve su vaše želje u smislu korištenja elektroničke pošte u Office 365 sustavu, pripremili smo za vas kratku anketu koja se sastoji od svega tri pitanja. Vaši odgovori na ta pitanja će osoblju Službe za informatiku pomoći da obavi potrebne poslove.

Dodatno, nakon prijave vašim AAI pristupnim podacima ove stranice omogućuju vam da korigirate svoje pristupne podatke. To je generalno dobro i za AAI evidenciju podataka, jer Službi za informatiku omogućuje da lakše identificira svoje korisnike (ako zovu s evidentiranog telefona ili email adrese). Pri tome, prvi navedeni mobitelski broj i prva navedena email adresa će biti preneseni u Office 365 sustav, kako bi i taj sustav znao kuda treba poslati email ili SMS u slučaju potrebe.


Iza ove stranice slijede:


Pristupne podatke za Office 365 sustav ćete dobiti odmah po ispunjavanju ankete.

U prvom pitanju ankete pitamo za samoprocjenu vaše spretnosti u korištenju računala, kako bi Služba za informatiku znala organizirati migraciju elektroničke pošte prvo s korisnicima koji su "sasvim spretni", a onda, kad postupak bude ispeglan i usavršen, i s onima koji su manje spretni. Ovaj odgovor nećemo dijeliti okolo :-).

 

Dalje, na objašnjenja